Gereon Wetzel, Tyskland, 2011
109 min.U/Dokumentarfilm
Aldersgrænse | Tilladt for børn fra 15 år |
---|---|
Dansk titel | El Bulli: Cooking in progress |
Original titel | El Bulli: Cooking in progress |
Instruktør | Gereon Wetzel |
Producent | Ingo Fliess |
Produktionsland | Tyskland |
Produktionsselskab | if... Productions |
Dansk distribution | Miracle Film Distribution |
Vurderingsdato | 01.01.1970 |
Dansk biografpremiere | 27.10.2011 |
Synopsis | Ferran Adrià har tre Michelin-stjerner og er verdenskendt som en af restaurationsbranchens mest innovative og vanvittige kokke. Flere år i træk er hans restaurant El Bulli kåret som verdens bedste og i hans køkken blomstrer gastronomien. Hvert år lukker El Bulli i et halvt år og Adrià tager sine dygtige kokke med i et regulært køkken-laboratorium for at opfinde og på fornemste vis præsentere næste sæsons omfattende menukort. Alt kan lade sig gøre; blot er der ikke plads til gentagelser af tidligere afprøvede retter. |