El Bulli: Cooking in progress

Gereon Wetzel, Tyskland, 2011

109 min.U/Dokumentarfilm

Aldersgrænse Tilladt for børn fra 15 år
Dansk titel El Bulli: Cooking in progress
Original titel El Bulli: Cooking in progress
Instruktør Gereon Wetzel
Producent Ingo Fliess
Produktionsland Tyskland
Produktionsselskab if... Productions
Dansk distribution Miracle Film Distribution
Vurderingsdato 01.01.1970
Dansk biografpremiere 27.10.2011
Synopsis Ferran Adrià har tre Michelin-stjerner og er verdenskendt som en af restaurationsbranchens mest innovative og vanvittige kokke. Flere år i træk er hans restaurant El Bulli kåret som verdens bedste og i hans køkken blomstrer gastronomien. Hvert år lukker El Bulli i et halvt år og Adrià tager sine dygtige kokke med i et regulært køkken-laboratorium for at opfinde og på fornemste vis præsentere næste sæsons omfattende menukort. Alt kan lade sig gøre; blot er der ikke plads til gentagelser af tidligere afprøvede retter.